Karapınar Çankaya Evi Hizmete Açılıyor

Karapınar Çankaya Evi Hizmete Açılıyor

Çankaya Belediyesi, 2014 yılından bu yana 19’uncu Çankaya Evi’ni hizmete açıyor. Karapınar Mahallesi’nde inşa edilen yeni Çankaya Evi 11 Kasım’da halkın hizmetine sunulacak.

Çankaya Belediyesi, Başkan Alper Taşdelen döneminde sayısını artırdığı Çankaya Evlerine bir yenisini ekliyor. Karapınar Mahallesi’nde inşa edilen Çankaya Evi, 11 Kasım’da halkın hizmetinde olacak. Son 9,5 yılda 19’uncu Çankaya Evi’ni de hizmete açacak olan Çankaya Belediyesi, toplam Çankaya Evi sayısını 27’ye çıkarmış olacak.

Karapınar Çankaya Evi, halen hizmette olan Çankaya Evleri gibi hobi, kişisel gelişim ve meslek kurslarına ev sahipliği yapacak. Adalet Ağaoğlu Kütüphanesi’nin yer alacağı yeni Çankaya Evi’nde Ağız-Diş Sağlığı Polikliniği ve Sağlıklı Yaşam Merkezi de vatandaşlara hizmet verecek. Karapınar Mahallesi 844. Cadde numara 7’de bulunan Karapınar Çankaya Evi, 13 Kasım’dan itibaren de kurs kayıtları almaya başlayacak.  

cyyloqni8ldqg7mdeazwnh0f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.