Karayusuflu Mahalle Merkezi Açıldı

Karayusuflu Mahalle Merkezi Açıldı

 

Başkan AkifKemal Akay, “Adana eski ihtişamlı günlerine dönecek.”

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiğiKarayusuflu Mahalle Merkezi’nin açılışı yapıldı. Seyhan ilçesinin KarayusufluMahallesi’nde yapılan Mahalle Merkezi’nin açılışına Adana Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP AdanaMilletvekili Orhan Sümer, siyasiler, muhtarlar ile Karayusuflu ve çevremahallelerin sakinleri katıldı. 

Çok amaçlısalonların ve kütüphanenin bulunduğu Karayusuflu Mahalle Merkezi’nin açılışındasöz alan Karayusuflu Muhtarı Ata Dağlı ile Serinevler Mahallesi Muhtarı KamberGök, hizmetlerinden ötürü Başkan Zeydan Karalar ve Başkan Akif Kemal Akay’ateşekkür ettiler.

HİZMETLERİMİZARTACAK

Üretim, eğitim,paylaşım ve kırsal kalkınmaya yönelik hizmetlere ağırlık verdiklerini belirtenAkif Kemal Akay, “Bilgi evlerimizin sayısı 16 oldu, 2 kütüphane yaptık, iki degezici kütüphanemiz var. Zeydan Başkanımızın başlattığı halk kart uygulamasınıdevam ettiriyoruz ve kapsamını genişletiyoruz. Kırsal kalkınmaya, vatandaşımızındoğup büyüdüğü topraklarda geçimini sağlamasına, mutlu olmasına özel önemveriyoruz. Eğitim merkezlerimizin sayısı artıyor ve engelsiz park yapıyoruz.Önümüzdeki dönemde hizmetlerimizi artıracağız. Adana’nın eski ihtişamlıgünlerine döneceğine inanıyorum” dedi.

Konuşmasınaşehitlere rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti’ne baş sağlığı dileyerek başlayanBaşkan Zeydan Karalar, “Allah’tan memleketimiz için barış, kardeşlik, dirlik,huzur istiyoruz. Ülkemize barış, kardeşlik ve adalet hepimizin sayesindegelecek” dedi.

MALİ MUCİZEVE ARDINDAN DEVASA HİZMETLER…

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nde 5 yıl önce göreve başladıklarında şartların çok kötüolduğunu ama pandemi ve deprem gibi büyük felaketlere rağmen, yönetimanlayışını değiştirerek, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliriborcunun 4 katı haline getirdiklerini, devasa hizmetleri halklabuluşturduklarını anlatan Başkan Zeydan Karalar, “5 bulvar, 3 alt geçit yaptık,221 cadde ve bulvarı yeniledik, 321 iş makinesi, 111 otobüs aldık, 50 elektrikliotobüs daha alacağız. Adana genelinde asbestli boruları yeniledik, su isalehatları yaptık, eski boruları yenileriyle değiştirdik, su depoları inşa ettik,4 ilçede arıtma yaptık, Yedigöze’den Su Getirme Projesi’nin temelini attık.Önümüzdeki dönemde 4 arıtma, 8 alt geçit daha yapacağız. 2. Etap Metro vetramvay hatları hizmete girecek. Mali problemleri geride bıraktık. Daha nelerneler yapacağız. Bizim beynimiz, gözümüz, ruhumuz halka hizmette. Adana’yakendimizi adadık ve 5 yıl daha Adana Adana çalışacağız. Şimdiye kadar oyhesabı, siyasi parti ayrımı yapmadan çalıştık ve bundan sonra da aynı şekildehizmet vereceğiz. İlçelerimizde görüyorum ki oy oranımız yüzde 50 arttı.Köylerimiz, mahallelerimiz hizmetten memnun. Halkımıza ne yapsak azdır” dedi. 

Konuşmalarınardından Karayusuflu Mahalle Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

ge3pwboly8fiy62xzqmuqr5h.jpg

oucxbj2x5i0pnh4usrIarqtl.jpg

uhgInl3z0s74ta6rvryewifs.jpg

zwywrenub0xtsrtIignzjoks.jpg

zrr03ty8njtd1mwvp4cougsa.jpg

nsoyza1kvpnmte057z8lxysl.jpg

I5zag07xntelj34vdhfb1qup.jpg

2oInsui4jw7fygrqmkaduyfe.jpg

wy6yzqxdfhndzuogqlt2mlkp.jpg

xmmrclr3jb2wlo0fsa58skqo.jpg

hkcdqzsaegt9ydml207onwum.jpg

jqhhb0m1sodyy3lnu9jk8sra.jpg

be20ilmtsjgp6f3x1gjobvc9.jpg

sncr56j9vqgqw0ejvxzr8nud.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.