Kardeş Kültürler Festivali Batı Trakya Esintileriyle Sona Erdi

Kardeş Kültürler Festivali Batı Trakya Esintileriyle Sona Erdi

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kardeş Kültürler Festivali;Marmara, Rumeli, Trakya ve Balkan esintileriyle sona erdi. İsrail’inFilistin’de gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle ertelenen konserlerin son günündeRumelili Orhan & Kemal Kardeşler sahne alarak dinleyicilere keyif doluanlar yaşattı.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından dolayı EsenyurtBelediyesi’nin ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali; Marmara, Rumeli,Trakya ve Balkan gecesiyle sona erdi. Gecede bölgenin sevilen sanatçılarıRumelili Orhan & Kemal kardeşler sahne aldı. Esenyurt Kültür Merkezi’ndedüzenlenen konserde, ikilinin enerji dolu performansı ile Esenyurtlular keyiflive eğlenceli bir gece yaşadı. Programa katılan Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Esenyurt, Türkiye’nin her bir coğrafyasının rengini ve sesini taşıyanbir ilçe. Hem büyüklüğü itibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyleçok keyifli bir yer” dedi.

“EsenyurtluOlmak Bir Gurur”

Esenyurtlu olmanın bir gurur ve ayrıcalık olduğunu söyleyen BaşkanBozkurt şöyle konuştu: “Bu coğrafyanın çocukları olmak kadar şanslı bir şeyyok. Trakya, Rumeli de bizim en renkli, en eğlenceli yanımız. Esenyurt hem büyüklüğüitibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyle çok keyifli bir yer. Bizimkültürel derinliğimiz ve çeşitliliğimiz her yerde yok. Belki fiziki yapımızdasorunlar var, ekonomik sıkıntılarımız var ama hepimizin kalbi o kadar büyük okadar güzel ki… Esenyurtlu olmak ayrıcalıktır, kimse de bize başka bir şeykabullendirmeye çalışmasın, müsaade etmeyeceğiz.”

“Hepimiz Biriz”

Böyle bir gecede konser vermekten mutluluk duyduğunu belirtensanatçı Kemal Pehlivan, “Hepimiz biriz, aynı çatı altındayız. Değerli BelediyeBaşkanımıza ve dernek başkanlarımıza sonsuz teşekkürler. Çok güzel bir konserdi”diye konuştu.

eqzad3xey8sfk4hj21unjhsg.jpg

7f60xpfqewoyutr4akpng2kd.jpg

bkgmrntnp1iyz48gIkl3pwuw.jpg

mxhcfopan4t92q6Izxlugy5l.jpg

eaggfrpr3njbse1z7duiltcu.jpg

r6ks9vowcjj53kIl2xb0l7dy.jpg

gzjwqbcphfu8tvyx4a3c6unw.jpg

ukna8lhfq7g24oIxxr6crp9n.jpg

nc0kqx7mcpr9fvtbIhlvht5g.jpg

0ydl76a1fzrdguuxfvlmjwj3.jpg

rshI8gjuaevpwy0fgndlzj1x.jpg

w7jlvotfjIkpqr9ukc6dy4ae.jpg

qglsajtpolryhp5mzn2m4gfv.jpg

jp7rcsa3osawiehrngxh98kv.jpg

njdm4zg630tjbe5bp8xcelik.jpg

3mu7w8kbo5rkxyfhn0iqcgly.jpg

v1tsxk9mggz4wkpnsr2Iqyu6.jpg

s1hjh9copmqbg7lirqdafzz4.jpg

ovauem51vsupaqp7cgztr0yd.jpg

ptaIg9cvsdjezhk4ug2lwtlq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.