KARŞIYAKA’DA ANLAMLI DAYANIŞMA

KARŞIYAKA’DA ANLAMLI DAYANIŞMA

Karşıyaka Belediyesi tarafından, hayırsever vatandaşların katkılarıyla ilçede bulunan parkların tamamına korunaklı kedi evleri yerleştirme hedefiyle başlatılan...

Karşıyaka Belediyesi tarafından, hayırsever vatandaşların katkılarıyla ilçede bulunan parkların tamamına korunaklı kedi evleri yerleştirme hedefiyle başlatılan ‘KediYaka’ kampanyası devam ediyor. Projeye katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar ya da firmalar, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün yönlendirmesi doğrultusunda söz konusu evler için gerekli malzemeleri temin ediyor.

Evlerin yapımını ise Karşıyaka Belediyesi ekipleri üstleniyor ve montajını gerçekleştiriyor. Katkıda bulunan vatandaşların isimleri, teşekkür amaçlı olarak kedi evlerinin kapısına yazılıyor.TUGAY’DAN TEŞEKKÜR

Bu kapsamda hayırsever Figen Çelikkal'ın destekleriyle yapılan etrafı telle çevrili korunaklı kedi evi de 8 Mart Parkı'na yerleştirildi. Çelikkal'ın talebi doğrultusunda yuvaya ‘Bade Nil Kedi Evi’ adı verildi. Tabelası da Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Figen Çelikkal tarafından asıldı.

Ayrıca Başkan Tugay hem kedi evi yaptıran hem de ‘Eski Bisikletini İyiliğe Dönüştür’ başlıklı dayanışma kampanyasına katkı sağlayan Saklıbahçe 2 Sitesi’ne ziyarette bulundu. Bağışçılara teşekkür belgelerini takdim eden Tugay, “Can dostlarımızın en özgür ve rahat yaşadığı kentlerden biri olarak, yaşam şartlarını iyileştirmek için Karşıyaka’mızda hep birlikte çalışıyoruz. Dayanışma kampanyalarımıza katkı veren tüm bağışçılarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.