KARTAL BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL’DEN İLÇE ESNAFINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL’DEN İLÇE ESNAFINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçe merkezinde iş yeri bulunan esnafa yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçe merkezinde iş yeri bulunan esnafa yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısında bir de sunum gerçekleştiren Başkan Yüksel, esnafa hem bilgi verdi, hem de önerileri dinledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Kartal Belediyesi iş birliği ile yapımına başlanan Neyzen Tevfik Meydanı ile Hürriyet Caddesi yenileme çalışması hakkında Kartallı esnafa bilgi vermek üzere bilgilendirme toplantısı düzenledi. Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yenileme çalışmalarının detaylarını bir sunum eşliğinde anlattı.

NEYZEN TEVFİK MEYDANI YENİLEME ÇALIŞMALARI İLE KARTAL’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Kartal Meydanı’nda yirmi beş yıllık altyapı sorununun el birliği ile çözüldüğünü aktaran Yüksel, sıranın artık üst yapı ve çevre düzenlemesine geldiğini belirtti. Projeyi bir sunum eşliğinde anlatan Başkan Gökhan Yüksel, “Neyzen Tevfik Meydanı ve çevresinin altyapısını bitirdik. Altyapısını bitirdiğimiz yerlerin üstyapı çalışmalarını da yapmaya başlıyoruz. Alt yapı-üst yapı ve kentsel tasarım çalışmalarının ardından meydan yenileme çalışmalarımız ile Kartal’ın çehresini değiştireceğiz” dedi.

HÜRRİYET CADDESİ’NİN DE ALTYAPISI YENİLENECEK

Başkan Yüksel, yapılan çalışmaların dışında Hürriyet Caddesi’nin de altyapısının yenileneceğini, Neyzen Tevfik Meydanı yenileme çalışmalarıyla birlikte eş zamanlı olarak yürütülecek Hürriyet Caddesi’nin altyapı çalışmalarının da başlayacağını söyledi. Aynı bölgede iki defa çalışma yaparak hem vatandaşı hem de esnafı mağdur etmeme adına tek seferde bu çalışmaların yapılacağının altını çizen Başkan Yüksel, yenileme çalışmalarının ardından Kartal’ın çehresinin değişeceğini belirtti.

Neyzen Tevfik Meydanı ile Hürriyet Caddesi yenileme çalışmalarının anlatıldığı toplantının son bölümü, soru-cevap şeklinde gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel toplantıya katılan esnafa teşekkür ederek tüm sürecin birlikte yürütüleceği ve herkesin fikrinin önemli olduğunu vurguladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.