KARTAL BELEDİYE MECLİSİ, LÖSEMİYE MASKE İLE DİKKAT ÇEKTİ

KARTAL BELEDİYE MECLİSİ, LÖSEMİYE MASKE İLE DİKKAT ÇEKTİ

Kartal Belediye Meclisi’nde Belediye Meclis Üyeleri, duyarlı bir davranışa imza attı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’na denk gelen Kası..

Kartal Belediye Meclisi’nde Belediye Meclis Üyeleri, duyarlı bir davranışa imza attı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’na denk gelen Kasım ayının son toplantısında Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, LÖSEV tarafından belirlenen “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım” çalışmasına maske takarak destek verdi.
Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Yılmaz Tuncer’in yanı sıra mecliste bulunan 4 partinin üyeleri, Lösemi hastalığına maske takarak dikkat çekti.

 Meclis toplantısının başlamasından kısa bir süre önce harekete geçen Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis Üyesi Metin Şahin, tüm meclis üyelerine ve izleyici locasında bulunanlara hijyenik maske dağıttı. Şahin’in bu girişimine meclisteki tüm meclis üyeleri ve vatandaşlar da maskeleri takarak destek verdi. 

LÖSEV tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası‘nda lösemili çocuklara destek olmak için maske bir sembol olarak seçildi. Kampanyanın sloganı da bu yıl “Maskeni Tak, Farkındalık Yarat” olarak belirlendi. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da maskenin; tedavi süresince bulaşıcı hastalık sebebi ile değil enfeksiyonlardan korunmak için kullanıldığı anlatılarak farkındalık yaratıldı.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.