Kartal Belediye Tiyatrosu'nda Eğitim Alacak İsimler Açıklandı

Kartal Belediye Tiyatrosu'nda Eğitim Alacak İsimler Açıklandı

Tiyatroya gönül vermiş genç yetenekleri, tiyatroya kazandırma amacı ile Kartal Belediyesi tarafından kurulan Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi’nin yeni dönem öğrencileri düzenlenen yetenek sınavıyla belirlendi.

160 kişinin başvurduğu ve jüri üyeliğini Nedim Saban, Bahtiyar Engin, Gökhan Eğilmezbaş ve Kartal Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erdal Yıldırım’ın üstlendiği yetenek sınavında, seçici kurulun onayını alan öğrenciler, Kartal Belediye Tiyatrosu’nda iki yıl boyunca zorlu bir eğitimden geçerek Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikayı almaya hak kazanacak.

Yapılan başvurular ve gerçekleştirilen yetenek sınavı ile jürinin onayını alarak Kartal Belediye Tiyatrosu’nda iki yıl boyunca eğitim almaya hak kazanan öğrencilerin isim listesi şu şekilde;

Ali Rıza Türker

Beren Aras Yıldırım

Ece İrci Tenak

Elif Özkan

Ezgi Aksan

Gizem Anlama Yaman

Gökay Çardaklı

Hevin Sıla Altıntaş

İrem Bektaş

Kemal Taha Erdener

Lara Daştan

Mehmet Ali Peköz

Teoman Akdeniz

Okan Demirsoy

Seda Nur Tezcan

Tuğçe Koç

Yaren Demirel

Ayşegül Aydın

Özlem Göksu Dura

Samet Kılıç

Kader Güner

Yedekler

Beşir Abdülmelik Günal

Nehircan Bulut

Dolunay Buse Kaçmaz

Buse Gülay

Hazal Karaşah

Esra Bayrak

Kader Güner

Süheyla Güneş Tan

Yankı Topoyan

 

Asil listede olanların, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ne, 1 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus kâğıdının önlü arkalı fotoğrafını teslim etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.