Kartal Belediyesi 3. Ulusal Kısa Film Festivali yarışmasının başvuruları başladı

Kartal Belediyesi 3. Ulusal Kısa Film Festivali yarışmasının başvuruları başladı

Kartal Belediyesi, sinema sektörüne yeni yetenekler kazandırmak ve ulusal sinemaya destek olmak amacıyla düzenlediği Kartal Belediyesi 3. Ulusal Kısa Film Festivali’nin yarışma başvuruları başladı.

 Sinema sektöründe yaratıcı fikirlerin oluşumuna ve sergilenmesine fırsat vermek ve yeni yeteneklerin katılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya başvurular 11 Mart 2022 Cuma gününe kadar yapılabilecek. Başvurular Kartal Belediyesi’nin internet sitesi  üzerinden yapılabilecek. 
 
Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Kartal Belediyesi Ulusal Kısa Film Festivali’nde ödüller ise 20 Mart 2022 Pazar günü sahiplerini bulacak. Festivalde En İyi Kısa Film 10.000 TL, En İyi İkinci Kısa Film 7.500 TL ve En İyi Üçüncü Kısa Film 5.000 TL ödülün sahibi olacak. 
 
Başkan Gökhan Yüksel: “Yaratıcı fikirlerin ortaya çıkardığı eserleri desteklemeye devam edeceğiz”
 
Kartal’da sanat ve kültüre her zaman öncelik tanıyan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Sinemanın toplum üzerinde farkındalık yaratan gücü yadsınamaz bir gerçek. Biz de sanata, kültüre değer ve önem veren bir anlayışla yeni yeteneklerimizi hem desteklemek hem de onların yanında olduğumuzu göstermek amacıyla bir festival düzenledik. Sinemanın yaratıcı bakış açısını ve etki gücünü yansıtacak yetenekli tüm yarışmacıları bu yarışmaya başvurmaları konusunda davet ediyorum. Yaratıcı fikirlerin ortaya çıkardığı eserleri desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 
basin-320x100.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.