KARTAL BELEDİYESİ BAĞLAMA KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN KONSER

KARTAL BELEDİYESİ BAĞLAMA KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN KONSER

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde eğitim alan bağlama kursu öğrencileri, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Mer..

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde eğitim alan bağlama kursu öğrencileri, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde konser verdi.

Eğitmen ve Sanatçı Taner Özsoy’un şefliğinde gerçekleştirilen konsere, bağlama performanslarını sergileyen kursiyerlerin aileleri ve çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı. Halk ozanlarının türkülerinin seslendirildiği konser, dinleyenlerin büyük beğenisini topladı. Farklı yaş gruplarından 3 ekip şeklinde sahne alan yaklaşık 60 bağlama kursiyerinin performansları göz doldurdu. Temponun hiç düşmediği konserde izleyiciler de türkülere sık sık eşlik etti ve alkışları ile sanatçılara destek oldu. 

Konser sonunda Eğitmen ve Sanatçı Taner Özsoy, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e sanata, sanatçılara ve yeni sanatçıların yetiştirilmesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.