KARTAL BELEDİYESİ KADİR GECESİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA İKRAM ETTİ

KARTAL BELEDİYESİ KADİR GECESİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA İKRAM ETTİ

Kartal Belediyesi Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren ilçenin farklı mahallelerinde düzenlediği açık hava iftarlarına Kadir Gecesi’nde de devam ederken, camilerde ise vatandaşlara lokma ikramında bulundu.Ramazan Ayı’nın 27. gününe denk gelen ve bin aydan hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesi’nde Kartallılar, Kordonboyu Mahallesi Marmara Caddesi Çiğdem Sokak’ta kurulan açık hava iftar sofrasında bir araya geldi. 

Kartal Belediyesi Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren ilçenin farklı mahallelerinde düzenlediği açık hava iftarlarına Kadir Gecesi’nde de devam ederken, camilerde ise vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Ramazan Ayı’nın 27. gününe denk gelen ve bin aydan hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesi’nde Kartallılar, Kordonboyu Mahallesi Marmara Caddesi Çiğdem Sokak’ta kurulan açık hava iftar sofrasında bir araya geldi. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah da Kadir Gecesi’ne denk gelen iftar programında vatandaşlarla birlikte oruç açtı. İftar öncesi ve sonrası komşuları ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Yüksel, vatandaşların Kadir Gecelerini de tebrik etti. 

Kartal Belediyesi’nin aşevinde pişirilen yemeklerin dağıtıldığı iftar organizasyonuna, yüzlerce Kartallı katıldı. Ramazan boyunca Kartal’da eski Ramazan ruhunun yaşatıldığı; orta oyunları, semazen gösterisi, aşık geleneği, tasavvuf müziği, şerbet ikramı gibi Ramazan eğlencelerinin düzenlendiği iftar organizasyonlarında çok sayıda Kartallı, açık hava sofralarında bir araya geldi.

Kartal Belediyesi’nin Kadir Gecesi dolayısıyla Kordonboyu Mahallesi’nde düzenlediği iftar organizasyonunun ardından ise camilerde vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Lokma ikramını memnuniyetle karşılayan Kartallılar, Kartal Belediyesi ve Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

Başkan Gökhan Yüksel’den Kadir Gecesi Tebriği

Kadir Gecesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel mesajında “Bu mübarek gecenin tüm komşularımıza sağlık ve huzur getirmesini, hayırlara vesile olmasını dilerim. Kadir Gecemiz mübarek olsun.” dedi.

bwjzaeq6atgrhno45xhfc1os.jpg

qeqjaltdn74fcao91iyz20eo.jpg

p8snuojmgxs4oyxf2hwrvbtk.jpg

bflwwyhgjqIsxez4agb3rmj7.jpg

r4otiuvjfzahc2xw6wkmI9qa.jpg

yvbfsbj2r1x3e0n9a7ozcrsp.jpg

umd8xzvwiIwfoqkp0ebn3rtb.jpg

8qIzvmtuujrylcgbiaelk9tm.jpg

hnucjxdlyhjt5mgscl9zsppr.jpg

zcpvox3wf2euu0mjIpdbrohx.jpg

heynswvIlkh3vc8jrj1pag9m.jpg

vlred08rhj4c3uoont62sqyq.jpg

2wkwfcb1rkxob0I9zjzpumpu.jpg

snwtvpbcIkfkjg7goiruemmr.jpg

u3i7vl9of0x45o2m1bxkbjzt.jpg

ct5bIhvyi4p9ho8plwkem7rq.jpg

zv7hfeqpusorIi1rzo0nb2ym.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.