Kartal Belediyesi, KASK’ın Yönetim Kurulu Kongresine Katıldı

Kartal Belediyesi, KASK’ın Yönetim Kurulu Kongresine Katıldı

Kartal Belediyesi, KASK’ın Yönetim Kurulu Kongresine Katıldı

Kartal Belediyesi, Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği (KASK)’nin olağan yönetim kurulu kongresine katıldı. Kartal Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen kongrede KASK’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Nasır Süleymanoğlu seçildi.

Kongrede, yönetim kurulu ve denetleme kurulu asil üyeleri seçimi gerçekleştirildi. KASK’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, oy birliği ile Nasır Süleymanoğlu seçildi.

Başkan Yardımcısı Adem Uçar’dan KASK yönetimine tebrik

Kongrede konuşan Başkan Yardımcısı Adem Uçar, tüm KASK üyelerine başarılarak dileyerek; “Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’in öncülüğünde tüm belediye ailemiz ile KASK’ın Kartal’daki tüm çalışmalarının takipçisi ve destekçisiyiz. Sporun tüm dallarını destekleyen bir yerel yönetim anlayışıyla inanıyorum ki, derneğimizin yeni yönetimiyle beraber işbirliği içinde Kartal’da yeni çalışmalara imza atacağız. KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu’na ve tüm yönetime yeni dönemde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kongreye; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve Olcay Özgön ile Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Taş katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.