KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ŞENLİK

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ŞENLİK

Kartal Belediyesi, yaz tatiline giren Kartallı çocukları unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çocuk şenliğinde, Kartallı minikler eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

Kartal Belediyesi, Kartallı çocukları ilçe genelinde birbirinden farklı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Yakacık Yeni Mahalle’de, Ali Bora Kerimoğlu Parkı’nda gerçekleşen şenlikte minikler; oyun atölyeleri, pamuk şeker, patlamış mısır ikramlarıyla keyif dolu anlar yaşadı. Miniklerin eğlence dolu anlarında aileleri de onları yalnız bırakmayarak, oyun atölyelerinde doyasıya eğlenen miniklerin bol bol fotoğraflarını çekti. 

“Bir Nebze Olsun Onları Mutlu Etmek İstedik”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Yakacık Yeni Mahalle düzenlenen bu şenliğin diğer mahallelerde de gerçekleştirileceğini söyleyerek; “Bugün Yakacık Yeni Mahalleli miniklerimiz ve aileleri ile beraberiz. Çocuklarımızın yaz tatiline girmesiyle beraber bir nebze olsun onları mutlu edecek bir şenlik düzenliyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz daha önce olduğu gibi bu şenlikleri tüm mahallelerde düzenleyerek, Kartallı çocuklara eğlence dolu anlar yaşatacak.” ifadelerini kullandı.





pego2iw0typjkys7uzIx6nfr.jpg

zpykgx35arawby4z8oflefv1.jpg

gb2kix90r3almfhwdk1hdn5j.jpg

v2amdonwijmpfz4oglnctr0d.jpg

j2fgouvkxaqymdbpI6hydg1e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.