KARTAL BELEDİYESİ VE AHBAP PLATFORMU’NDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

KARTAL BELEDİYESİ VE AHBAP PLATFORMU’NDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Ahbap Platformu, el ele vererek örnek bir çalışmaya imza attı. Söz konusu çalışma ka..

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Ahbap Platformu, el ele vererek örnek bir çalışmaya imza attı. Söz konusu çalışma kapsamında Kartal’da bulunan İbrahim - Saime Zıpkın İlkokulu’nun dış duvarları, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına günler kala üniversite öğrencileri ve Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları tarafından resimlerle renklendirildi.

Okula, Kartal Belediyesi’nden Kitap Desteği

Gençlerin çalışmaları sonunda okulun dış duvarları, minik öğrencilerin hayal dünyalarına hitap edecek renklere ve şekillere büründü. Öte yandan Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün en önemli projeleri arasında bulunan ve bugüne kadar binlerce öğrenciyi kitapla buluşturan ‘Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden’ projesi kapsamında, okula kitap desteğinde bulunuldu.

Okul Müdürü Erdoğan Aslan’a kitapları teslim eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars: “Okullarımızın duvarlarını güzelleştirmek ve daha çevreci bir okul yaratabilmek adına çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda belediye olarak ‘Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden’ isimli projemiz kapsamında topladığımız kitaplardan 500 kadarını okulumuza getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.” diyerek Kartal Belediyesi ve Başkan Gökhan Yüksel’in eğitime verdiği öneme vurgu yaptı.

Daha önce de Ahbap Platformu ile çeşitli projelere imza atan Kartal Belediyesi, bu proje ile 2019-2020 eğitim öğretim yılına başlayacak miniklerin yüzünü güldürmeyi başardı.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.