KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Kartal Belediyesi, Anneler Günü’nü bu yıl şenlik havasında kutluyor. 7 Mayıs 2023 Pazar günü Kartal Meydanı’nda düzenlenecek kutlamalarda;

Kartal Belediyesi, Anneler Günü’nü bu yıl şenlik havasında kutluyor. 7 Mayıs 2023 Pazar günü Kartal Meydanı’nda düzenlenecek kutlamalarda; müzik dinletilerinden kermes ve çeşitli atölyelere, kukla ve illüzyon gösterilerinden ikramlara ve Anneler Günü Özel Kadın Ürünleri Pazarına kadar pek çok sürpriz etkinlik yer alacak.

Kartal Belediyesi, Anneler Günü’nü tüm güne yayılacak renkli ve dopdolu bir programla kutluyor. Kartal Meydanı’nda ücretsiz gerçekleşecek 7 Mayıs Anneler Günü Şenliği'nde; müzik dinletilerinden atölyelere, kukla ve illüzyon gösterilerinden çocuk etkinliklerine kadar birçok etkinlik Kartallıları bekliyor.

Misafirler, gün boyu sürecek zumba etkinliği ve atölyeler ile keyifli zaman geçirecek. Kutlama coşkusu, sokak sanatçısı İbrahim Doğan'ın konserleri ve Yüksek Topuklular Kadın Folklor Ekibi'nin gösterisi ile ikiye katlanacak.

Ayrıca illüzyon ve jonglör gösterilerinin yanında Glutensiz Hayat Şenliği, çocuk etkinlikleri ve şişme oyun parkı ile tüm gün sürecek kermes ve kadın ürünleri pazarıyla hem anneler hem de çocuklar keyifli bir gün geçirecek.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı tüm anneleri ve çocukları renkli etkinliklere sahne olacak Anneler Günü Şenliği’ne davet ederek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.