Kartal Belediyesi’nden Cumhuriyetin Işığında Kardeş Kültürler Buluşması

Kartal Belediyesi’nden Cumhuriyetin Işığında Kardeş Kültürler Buluşması

Kartal Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle coşku, birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacak.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in kuruluşunun yıl dönümü kutlamaları, Kartal’da 30 Ekim Pazar günü de çeşitli konser ve etkinliklerle devam edecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği program ile Kartal Meydanı, ‘Cumhuriyetin Işığında Kardeş Kültürler Buluşması’ adını taşıyan coşkulu konser ve gösterilere ev sahipliği yapacak.

Kutlamalar kapsamında 30 Ekim Pazar günü saat 18.00’da sanatçı Taner Özdemir sahne alarak Kartallılar’a Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatacak.

Saatler 19.30’u gösterdiğinde ise ‘Saygın Dans Gösterisi’ topluluğu izleyenlere unutulmaz bir görsel şölen sunacak.

Kartal Meydanı’nda gerçekleşecek kutlama etkinliklerinin kapanışı ise saat 20.30’da Karadeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar ile yapılacak. Sanatçı sevilen şarkılarını bu kez Kartallılar ve Cumhuriyet için seslendirecek.

kartal-belediyesinden-cumhuriyetin-isiginda-kardes-kulturler-bulusmasi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.