KARTAL BELEDİYESİ’NDEN PROFESYONEL OYUNCULARA SPOLİN DOĞAÇLAMA EĞİTİMİ

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN PROFESYONEL OYUNCULARA SPOLİN DOĞAÇLAMA EĞİTİMİ

Kartal Belediyesi, doğaçlamanın Amerikalı annesi Viola Spolin’in oyunculuk sanatında çığır açan Spolin Doğaçlama tekniğini, Kartallı oyuncul..

Kartal Belediyesi, doğaçlamanın Amerikalı annesi Viola Spolin’in oyunculuk sanatında çığır açan Spolin Doğaçlama tekniğini, Kartallı oyuncularla buluşturuyor.

Oyunculuğa gönül vermiş Kartallılar, Amerikan sinema ve tiyatro tarihinde komediden dramaya farklı kuşakların oyunculuk anlayışını şekillendiren Spolin Doğaçlama Tekniği’ni Türkiye’de duyurmaya çalışan Ege Maltepe’nin yönetiminde tam 6 ay boyunca eğitim alma şansına sahip olacak.

Kontenjanının 20 kişiyle sınırlı olacağı ‘Spolin Doğaçlaması’ programı için kayıtlar, 1 Eylül - 1 Ekim 2019 tarihleri arasında alınacak. Ayda bir Cumartesi 11.00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan derslerde; programı düzenli bir şekilde takip eden katılımcılara, katılım sertifikası verilecek.

Sertifika almak için devam zorunluluğunun olduğu doğaçlama eğitim programına katılmak isteyen profesyonel oyuncular, tubacankurtaran@kartal.bel.tr adresine özgeçmişlerini mail olarak gönderebilir.




Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.