Kartal Belediyesi’nden Ramazan Etkinlikleri

Kartal Belediyesi’nden Ramazan Etkinlikleri

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de ilgi gösterdi.

Hafta sonu Uğur Mumcu Kültür Merkezi ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Hacivat ve Karagöz gösterisi ile çocuklar kahkahalar ile dolu bir akşam yaşadı. Evet-Hayır yarışması ve Orta Oyunu ile oldukça eğlenceli dakikalar geçiren çocukların neşesi ailelerine de yansıdı. Evet - Hayır Yarışması’na katılım için sürekli parmak kaldıran çocuklar semazen gösterisini de hayranlıkla izledi. Ramazan etkinlikleri önümüzdeki günlerde de ilçe genelinde devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.