Kartal Belediyesinden Ulaşım Desteği

Kartal Belediyesinden Ulaşım Desteği

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü tarafından Kartallılara verilen ulaşım destekleri hız kesmeden devam ediyor. Gelen talepler doğrultusunda ilçe halkına araç sağlayan ve ulaşım hizmeti veren Kartal Belediyesi, 2018 yılı i

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü, bünyesindeki 25 otobüsle; okullara, kamu kurum ve kuruluşlarına, vakıflara, derneklere, sivil toplum kuruluşlarına ve spor kulüplerine ücretsiz ulaşım hizmeti sağlıyor. Kartal İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar cenazelerden, spor müsabakalarına kadar çok geniş bir yelpazede ücretsiz ulaşım hizmetlerinden yararlanabiliyor. Kartal Belediyesi tarafından sağlanan ulaşım hizmeti, sadece İstanbul içi ile de sınırlı değil. Gelen talepler doğrultusunda vatandaşlara şehir dışı için de ulaşım hizmetleri veriliyor.

 Sadece 1 yıl içerisinde vatandaşlara, 3192 kez araç sağlayarak ulaşım hizmeti veren Kartal Belediyesi, 2018 yılı içerisinde; resmi kurumlara 160, cenazelere 1963, hasta nakil diyaliz sevkine 35, okullara 337, spor kulüplerine 384 ve diğer hizmetlere 313 kez araç temininde bulundu.

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürü Cem Çetin, ”Sayın Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi günde kötü günde Kartallıların yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri mevcut imkânlarımız çerçevesinde cevaplamaya çabalıyoruz. Bu tür hizmetlerden yararlanmak isteyen Kartallılara kapımız her zaman açık.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.