KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Ersoy Hastanesi işbirliği ile Kartallı vatandaşlara “Aile İçi İletişim” semineri verildi.Kartal..

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Ersoy Hastanesi işbirliği ile Kartallı vatandaşlara “Aile İçi İletişim” semineri verildi.

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı ile çok sayıda Kartallı katıldı. Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Dr. Ceyhun Caferov’un konuşmacı olarak yer aldığı seminerde aile içi iletişimin önemi, aile içinde sağlıklı iletişim yöntemleri ve aile bireyleri arasındaki iletişimin nasıl olması gerektiği hakkında katılımcılara bilgi verildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından Caferov, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Seminerin sonunda Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı: “Kartal Belediyesi olarak düzenli bir şekilde bu tarz seminerler düzenliyoruz. Eğer herhangi bir konuda bilgilendirilmek istiyorsanız bize başvurup seminer talebinde bulunabilirsiniz. Ben Ceyhun Bey’e burada olup bizleri bilgilendirdiği için kendim ve Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından Nuray Sancaklı, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Dr. Ceyhun Caferov’ a plaket takdiminde bulundu.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.