Kartal Belediyesi’nin 14 Kreşinde Karne Heyecanı Yaşandı

Kartal Belediyesi’nin 14 Kreşinde Karne Heyecanı Yaşandı

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören minik öğrenciler, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karne aldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan kreş öğrencileri, karnelerini büyük bir sevinçle aldı. Kartal Belediyesi’nin 14 kreşinde eğitim gören öğrenciler için her bir kreşte ayrı ayrı karne töreni düzenlendi.

 

Kreş öğrencilerinin karne sevincine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel olmak üzere Başkan Yardımcıları Dr. Dilek Kars, Hüseyin Tozkoparan, Olcay, Özgön, Yasin Ünder, Mustafa Ağdaş, Başkan Danışmanı Erdal Kıskanç ve Kartal Belediyesi Meclisi Üyesi Hayri Doğruyol ortak oldu.

Kartal Belediyesi’ne bağlı Merkez ve Kordonboyu Kreşlerini ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel’e eşi Sibel Doğan Yüksel ile oğlu Eymen Ali’de eşlik etti. Kreş öğrencilerinin mutluluğunu paylaşan Başkan Gökhan Yüksel,çocukları ve velileri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. Eğitimin ilk adımı olan kreşlere büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Gökhan Yüksel, çocuklar ve gençlere yönelik projelere devam edeceklerini vurguladı.

 İlk karne heyecanı yaşayan çocuklarla sohbet ederek onlara sorular yönelten Başkan Gökhan Yüksel’e çocukların ilgisi yoğun oldu. Başkan Gökhan Yüksel, çocuklara tatilde iyi dinlenmelerini, oyun oynamalarını ve zamanlarını güzel bir şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti. Ara tatil nedeniyle çocuklar için hafta sonundan başlamak üzere bazı etkinlikler hazırladıklarını müjdeledi.

Karne heyecanının yaşandığı diğer kreşleri de başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve meclis üyeleri ziyaret etti. Minik öğrencilerin karnelerini vererek, kutladı. Düzenlenen törenler ile ilk karnelerine kavuşan miniklerin heyecanı ise görülemeye değerdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.