KARTAL BELEDİYESİ’NİN ‘MAHALLEDE ŞENLİK VAR’ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR 

KARTAL BELEDİYESİ’NİN ‘MAHALLEDE ŞENLİK VAR’ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR 

Kartal Belediyesi’nin ”Mahallede Şenlik Var” etkinliği, bu hafta sonu da ilçenin iki mahallesinde devam etti.

Kartal Belediyesi’nin ”Mahallede Şenlik Var” etkinliği, bu hafta sonu da ilçenin iki mahallesinde devam etti. Şenlik kapsamında yüz boyama, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları, karikatür atölyesi, şişme oyun parkları, sandalye kapmaca, halat yarışı, illüzyon gösterisi etkinlikleri çocuklarla buluştu. 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocukların hafta sonu tatillerini eğlence dolu etkinliklerle geçirebilmeleri amacıyla hazırlanan mahalle şenlikleri, bu hafta sonu da farklı mahallelere taşındı. ‘Haydi Çocuklar! Mahalle Şenliklerine’ sloganıyla yaşama geçirilen etkinliklerde, çocuklar arkadaşlarıyla birlikte güzel zaman geçirip çeşitli oyunlar oynadı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de düzenlenen Mahalle Şenliği’ni ziyaret ederek çocukların coşkusuna ortak oldu.

Çocuklar için şenlik alanında düzenlenen oyun alanlarını gezen Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi olarak her zaman çocukların yanında olduklarını kaydederek, şunları dile getirdi: 

“Bugün yine Kartallı komşularımızla bir aradayız. Çocuklarımızı baharın başladığı bugünlerde, 1 Mayıs ile birleşen hafta sonu tatili eğlencesinde, yalnız bırakmıyoruz. Bugün çocuklarımızın eğlencesine ortak olmak, onların düzenlediğimiz şenlikler sayesinde mutluluğunu görmek, bizleri çok memnun etti.”

Mahalle şenlikleri, yarın Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı ve Karlıktepe Mahallesi Çamlık Sokak Yanı Parkı’nda; 6 Mayıs Cumartesi günü ise Kartal Meydanı ve Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda devam edecek. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.