KARTAL BELEDİYESİ’NİN YAZ SANAT KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

KARTAL BELEDİYESİ’NİN YAZ SANAT KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Yaz Sanat Kursları’ kapsamında organize ettiği ‘tiyatro ve gitar’ kursları için yaz dön..

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Yaz Sanat Kursları’ kapsamında organize ettiği ‘tiyatro ve gitar’ kursları için yaz dönemi kayıtları başladı.

Kartal Belediyesi’nin çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz kursları, yaz döneminde de devam ediyor. Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yapılacak olan ‘tiyatro ve gitar’ kurslarının kayıtları başladı. 8 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik açılacak olan tiyatro ve gitar kurslarında çocuklar ve gençler, yaz ayları boyunca sosyal aktiviteler ile yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirirken aynı zamanda yeteneklerini geliştirme imkânı bulacak. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde açılacak ücretsiz kurslara başvurmak isteyen vatandaşların kayıt formunu eksiksiz olarak doldurarak açılacak kurs merkezlerine teslim etmesi gerekiyor.

Müracaat:

0216 280 64 59 (Uğur Mumcu Kültür Merkezi)


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.