KARTAL’DA YABANİ OT TEMİZLİĞİ İÇİN YOĞUN BİR MESAİ YÜRÜTÜLÜYOR

KARTAL’DA YABANİ OT TEMİZLİĞİ İÇİN YOĞUN BİR MESAİ YÜRÜTÜLÜYOR

Kartal Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde yabani ot temizliği için yoğun bir çalışma başlattı.

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında sokak, cadde, orta refüjler ve yeşil alanlarda bulunan yabani otlar etap etap temizleniyor. 

Ayrıca ilçe genelinde kaldırım ve duvar kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlara da müdahalede bulunan ekipler, boş arazilerde de olası bir yangını önlemek amacıyla ve kene gibi böceklere karşı yabani otları temizliyor.

Yol kenarlarındaki yabani otların yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçede bulunan parklarda hummalı bir çalışma yürütüyor. Parklarda bulunan çimler, ekipler tarafından biçilirken, park kenarlarında uzayan ve tehlike arz eden kurumuş otlar tek tek temizleniyor.

Sürdürülen çalışmalara ilişkin konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Yaz aylarının yaklaşması ile beraber ot biçme ve temizlik çalışmalarımız hız kazandı. Ekiplerimiz sağlıklı ve tertemiz bir Kartal için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.” açıklamasında bulundu.

Kartal’da yaşayan vatandaşlar 444 4 578 numaralı Kartal Belediyesi Komşu İletişim Hattı’nı arayarak sokak ve caddelerdeki yabani otların temizlenmesi için talep oluşturabilirler.

rwnjz1ilwdadpom7neftexqc.jpg

xnqrrhlemxti7fbct2guq5j3.jpg

q9r60mc7swnjdlgab58xelsg.jpg

klazr48fcautIhv2d5ewzmqq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.