Kartal’da Bulunan Çöp Ev Tahliye Edildi

Kartal’da Bulunan Çöp Ev Tahliye Edildi

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karlıktepe Mahallesi’nde bulunan ç..

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karlıktepe Mahallesi’nde bulunan çöp evi tahliye etti. Temizlenen evden 4 kamyon çöp çıkartıldı.

Kartal Orhantepe Mahallesi Kars Sokak’ta bulunan bir evden sürekli pis kokular gelmesi üzerine bina ve mahalle sakinleri, Kartal Belediyesi’ne başvurarak şikâyette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre sağlığına zarar verecek duruma gelen ve içerisine yığılan çöplerden yaşanmaz hale gelen evi boşalttı. 

Çöp eve dönüşen dairenin etrafında incelemeler yapıp, gerekli prosedürleri yerine getirdikten sonra çalışmaları başlatan Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, polis ve zabıta ekipleri gözetiminde söz konusu evden 4 kamyon çöp ve eski eşya çıkartarak evi dezenfekte etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise evde ikamet eden 80 yaşındaki E.K ile ilgilendi. Evde bulunan 3 kedi ise Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak barınağa gönderildi. 

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bir oğlu ve bir kızı olduğu iddia edilen E.K’nin yakınlarına ulaşmaya çalışıyor. Atıklar ve çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelen çöp evin, etrafa dayanılmaz bir koku yaydığını, temizlenmesinin mahalle adına önemli olduğunu belirten mahalle sakinleri de şikâyetlerine yanıt verdikleri için Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.












Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.