KARTAL’DA ÇOCUK ŞENLİĞİ, YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR

KARTAL’DA ÇOCUK ŞENLİĞİ, YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR

Okulların kapanması ile birlikte Kartal Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahalleye kurulan “Mahallede Şenlik Var” panayırı, ilçede ..



Okulların kapanması ile birlikte Kartal Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahalleye kurulan “Mahallede Şenlik Var” panayırı, ilçede yaşayan çocukların yaz tatiline renk ve eğlence katmaya devam ediyor.

Haziran ayı boyunca çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bu sebepten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel tarafından Temmuz ayını da kapsayacak şekilde çocuklarla buluşan panayır, Kartallı miniklerin yaz tatillerine eğlence katmaya ve Kartal’ın mahallelerini şenlendirmeye kaldığı yerden devam ediyor.  

 Ailelerden Yoğun İlgi

Çocukların bir arada eğlenirken öğrenmelerini hedefleyen etkinliğe Kartallı aileler de en az çocuklar kadar yoğun ilgi gösteriyor.

Kartal Belediyesi’nin sanat, spor, bilim ve eğitim alanında çocuklara yönelik etkinlik ve eğitimlerinin arttığını, bu çalışmalarla çocuklarının çok mutlu ve verimli vakit geçirdiklerini, kendilerine de bolca vakit kaldığını ifade eden vatandaşlar, yaz tatilinde çocuklarının mutlu olmasını sağlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve Kartal Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Etkinliklerden memnuniyetini dile getiren çok sayıda Kartallı, şenliklere geniş katılım sağladı.

Unutulmaya Yüz Tutmuş Sokak Oyunları ve Atölyeler

“Mahallede Şenlik Var” panayırı kapsamında Kartal’ın mahallelerine kurulan şişme oyun parkları, çocuklar için taş boyama, kum boyama, maske atölyelerinin yanı sıra takı ve seramik boyama atölyeleri ile çocuklarla birlikte annelere yönelik de aktiviteler düzenlendi. Ayrıca unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarından mendil kapmaca, yumurta taşıma, çuval yarışı, birdir bir, sandalye kapmaca ve balon patlatma ile çocukların eski oyunları öğrenerek eğlenmeleri sağlandı. 

Temmuz Ayı Programı

Haziran ayında başlayan etkinlikler, Temmuz ayında da devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda düzenlenen şenlikler; 20 Temmuz Cumartesi günü Orhantepe Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Parkı ve 21 Temmuz Pazar günü Kordonboyu Mahallesi Çiğdem Parkı programları ile devam edecek.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.