Kartal'da İşçi Dayanışma Gecesi

Kartal'da İşçi Dayanışma Gecesi

Kartal Belediyesi çalışanları, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde dayanışma gecesi düzenledi.


Geceye Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Atatürkçü Düşünce Derneği KartalŞube Başkanı Kemal Aslan, siyasi parti temsilcileri, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.Birbirinden sevilen eserleri icra eden çalışanlara, katılımcılar konser boyunca eşlik etti. 

Kartal Belediyesi çalışanlarından Emrah Yılmaz, Birkan Çelik ve Okan Umut Direk’in yanı sıra;Türk Halk Müziği sanatçıları Erdal Erzincan ve Tuncay Balcı gecede sahne aldı. Konser öncesinde bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; “Bugün Kartal Belediyesi çalışanları, birlik ve dayanışma örneği sergiliyor. Ben sigortada var olan bir uygulamanın burada olmasını isterdim. Hep de söylemişimdir personel dayanışma fonu veya kooperatifi olsun diye… Bu konuda hatta İlyas Bey Kartal Belediyesi Çalışanları Vakfı’nı kurmak için bir çalışma yaptı; ama olmadı. Vakıflar kanunu biraz önümüzü tıkamıştı. Onu kurabilseydik, büyük bir dayanışma grubu da kurmuş olacaktık. Hem sosyal hem de ekonomik olarak ihtiyaç sahibi kardeşimiz için bu geceyi hazırlayanları, bu geceye destek olanları kutluyorum. Biz büyük bir aileyiz. Belediye olarak bunu bir kez daha gösterdiniz.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.Sahne alan ekip, gecenin sonundaKartal Belediyesi çalışanları adına Başkan Altınok Öz’e çiçek takdim etti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.