KARTAL’DA ‘SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER YARIŞTI

KARTAL’DA ‘SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER YARIŞTI

Kartal Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği Satranç Turnuvası’nda hamleler yarıştı.

Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak adına Satranç Turnuvası düzenledi. Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile İstanbul Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuvaya 270 satranç sporcusu katıldı. Etkinlik, Kartal Belediyesi Makine Hangar Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi'nde başladı ve iki gün boyunca devam etti. Açılış hamlesi Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar tarafından yapıldı.

Uçar, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in gençleri her alanda desteklediğini ve Makine Hangar Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi'ni gençlerin gelişimine yönelik bir ortam olarak sunduğunu belirtti. Turnuvada 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı, 16 yaş ve altı olmak üzere 4 kategoride yarışmalar düzenlendi. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilirken, tüm katılımcılara da günün anısına anahtarlık hediye edildi.

Turnuvanın son gününde dereceye giren sporculara ödülleri Kartal Belediyesi yetkilileri tarafından verildi. Turnuva, gençler arasında dostluk ve rekabetin bir arada olduğu keyifli bir atmosferde geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.