KARTAL’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

KARTAL’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Temizlik ekipl..

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Temizlik ekipleri, rutin temizlik çalışmalarının yanında, kurban kesim alanında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından, rutin temizlik çalışmalarının yanında kurban kesim alanında dezenfekte çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Öte yandan, ev ve işyerlerinden çıkan beyaz eşya ve mobilya gibi büyük ölçekli atıkları toplayan ekipler, bu çalışmaları sırasında kepçeli ekskavatör ve kamyonet kullanıyor. İlçe genelinde faaliyet gösteren 5 ekip, 7 gün 24 saat esasına göre hizmet veriyor. 

“Daha Temiz Bir Kartal İçin Duyarlılık Şart”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,  kent temizliğinin medeniyetin en önemli göstergelerinden biri olduğuna işaret ederek, “Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Temiz bir Kartal için ekiplerimizin çalışmalarının yanında, vatandaşlarımızın duyarlılığını da çok önemsiyoruz. Komşularımızla dayanışma içinde, temiz ve güzel bir kentte yaşamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. ” ifadelerini kullandı.  


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.