KARTAL’IN SORUNLARI MUHTARLAR TOPLANTISI'NDA KONUŞULDU

KARTAL’IN SORUNLARI MUHTARLAR TOPLANTISI'NDA KONUŞULDU

Kartal Belediyesi tarafından 12 yıldır her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın’ın başkanlığında yapıldı.

Kartal Belediyesi tarafından 12 yıldır her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın’ın başkanlığında yapıldı.

Mehmet Ali Büklü Parkı’ndaki Kartal Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, pandemi önlemleri alınarak düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısıİmam Aydın’ın yanı sıra Kartal Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısıİmam Aydın, pandemi sürecinin sıkıntılarının sürdüğünü belirterek, ellerinden gelen çabayı sarf etmeye devam ettiklerini söyledi. Aydın, şunları söyledi:

“Akdeniz’de ve Ege’de çıkan yangınlardan dolayıçok üzgünüz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu hepimizin ortak acısıdır. Yangınların başladığıüçüncü günden itibaren biz Kartal Belediyesi olarak çok ciddi takviyeler yaptık. Yangın bölgelerinde 1 arama kurtarma aracımız, 2 arazözümüz, 1 ambulans, 4 sağlık personeli ve 17 personel ile hizmet verdik. Aynı zamanda gıda, ilaç, giyim ve su gibi temel ihtiyaçların taşınması için de ciddi takviyeler, katkılar sunduk. İstanbul İtfaiyesi ve diğer belediyelerin destek ekipleri ile birlikte gece gündüz insanüstü bir mücadele veren ekiplerimiz, bu akşam Kartal’ımıza dönüş yapıyor. Her birine yürekten teşekkür ediyorum, gösterdikleri çabaları, verdikleri mücadeleyi asla unutmayacağız. Halkımız da dayanışma konusunda büyük özveride bulundu. Umarım bu beklenen yağmur, orman yangını riskini tamamen ortadan kaldırır.

Bu felaketten ders alınmasını ve ciddi önlemler alınmasını umuyoruz. Felaketlere genel yönetimden başlayarak yerel yönetimlere kadar hazırlanmalıyız. Bu felaket biraz da bunu ortaya koydu. Biz Kartal Belediyesi olarak sorunları birlikte çözmek için siz değerli muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Bu aylık toplantı artık belediyemizin bir geleneği oldu. Sorunları birlikte tespit edip çözüm yollarına birlikte karar vermeyi önemsiyoruz.”

Başkan Yardımcısıİmam Aydın’ın konuşmasının ardından, 20 mahalle muhtarı da söz alarak mahallelerinin sorunlarının yanı sıra görüş ve taleplerini iletti.

Muhtarlar, revize edilen parkları ve sosyal tesisleri çok beğendiklerini ifade ederek mahalleleri ile ilgili sorun ve önerileri aktardı. Toplantıya katılan bütün muhtarları dinleyen İmam Aydın, görüş ve önerileri için muhtarlara teşekkür etti.

Aydın, tüm talep ve önerilerin kayıt altına alınarak ilgili müdürlüklere iletildiğini söyledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.