KARTALLI GENÇ FUTBOLCULAR, TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY İÇİN YEŞİL SAHADA

KARTALLI GENÇ FUTBOLCULAR, TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY İÇİN YEŞİL SAHADA

Kartal Belediyesi’nin Türk futbolunun efsanevi ismi Metin Oktay anısına düzenlediği futbol turnuvasında ilk düdük çaldı.

Kartal Belediyesi’nin Türk futbolunun efsanevi ismi Metin Oktay anısına düzenlediği futbol turnuvasında ilk düdük çaldı.16 amatör takımın katıldığı turnuvada ilk maç, Atalar Spor ile Kartal Yuvası arasında yapıldı.

Türk sporuna adını altın harflerle yazdıran ‘Taçsız Kral’ lakaplı Metin Oktay anısına Kartal Amatör Spor Kulüpleri Derneği ile Kartal Belediye Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuva başladı. Atalar Mahallesi Spor Tesisi’nde düzenlenen, 16 amatör futbol takımı ve 11-12 yaş grubu sporcuların katıldığı turnuvada ilk maç, Atalar Spor ile Kartal Yuvası arasında oynandı. 90 dakika süren karşılaşmada, gülen taraf 6-0’lık skor ile Kartal Yuvası oldu.

“TURNUVA HALKIMIZIN METİN OKTAY’A VEFASINI GÖSTERİYOR”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına turnuvaya katılan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, sahada genç futbolcular ile bir araya geldi. Adem Uçar, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek, “Bugün, çok anlamlı bir etkinlik için bir aradayız. Türk futbolunun efsanevi oyuncusu Metin Oktay’ı unutmadık. Bu turnuva da halkımızın ona karşı bitmeyen vefasını gösteriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; ‘Mazide muktedirken bütün gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe umutla bakmaya hakkı yoktur’. Şimdiden yeşil sahada ter döken tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Adem Uçar, konuşmasının ardından, Kartal Paşa Spor ile Soğanlık Spor müsabakasının başlama vuruşunu sembolik olarak gerçekleştirdi. 90 dakika süren karşılaşmanın kazananı, 4-1’lik skorla Soğanlık Spor oldu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.