Kasım Aydın'dan partisine tam destek

Kasım Aydın'dan partisine tam destek

CHP Kağıthane yeni ilçe binası alımı nedeniyle, İlçe örgütünden destek isteyen ilçe yönetimine, Gazeteci Kasım Aydın'dan hiç düşünmeden tam destek geldi.

 Çağlayan, Kağıthane Merkez ve Nurtepe’den geçecek Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu, CHP Kağıthane ilçe binasının bulunduğu alan yıkılarak metro girişi yapılacak.

Bu nedenlerden dolayı, 318 Bin TL eski ilçe binasını satan, 350 Bin TL yeni yeri satın alan,tapu masrafları çıktıktan sonra 50 Bin TL açığı kalan ilçe yönetimi aldıkları bir kararla ,Partisine  ahde vefa duygusu taşıyan  ilçe örgütünün desteğini beklemeye başladı.

Biz gözlerimizi Cumhuriyet Halk Partili olarak açtık, bu partiden bir mahalle delegesi bile olamadık diyen Kasım Aydın,  hiç düşünmeden, kıvırmadan,bakarız,hallederiz demeden, ortada yok olmadan Partisine  Bin TL bağışta bulunarak ilçe binası alımına destek verdi.

İlçe yönetimine   Bin TL  teslim eden Kasım Aydın," Mevzu bahis Cumhuriyet Halk Partisi ise, Gerisi Teferruattır. Biz gerçek Cumhuriyet Halk Partiliyiz.47 yaşındayım daha mahalle delegesi bile olamadım. Partim hep var olsun ben bir yerde olmasam da olur.Önce başka partilerde olup,  şimdi partimizde yönetici,meclis üyelerini gördükçe üzülmüyor değilim. Bu süreçte, şimdi ben göreceğim kim daha iyi partili, yapılan yardımları ,destekleri takip edeceğim" dedi

İlçe başkanı Av. Zeynel Öztürk'e seslenen Kasım Aydın," İlçe başkanıma buradan çağrı yapıyorum. Ben sizin bu parayı 2 iş adamında alacagınızı, toplayacagınızı biliyorum. Ama sizde benim gibi ilçe örgütünü görmek için örgüt ile paylaşmayı seçtiniz. Ama bu hamleniz boşa düşmesin. Kim partisine destek veriyorsa tüm örgüt bunu bilsin. Seçim zamanı gelip aday olanlar,konuşmaya gelince partiyi iktidar yapanlar, çalışmaya yardıma gelince kaçanları örgüt bilmeli. 11 meclis üyemiz var, bunlar " 1 yıllık  meclis aidatlarını almasın"  Bu teklifi getiren Meclis üyesi Ali Ateş'in teklifine karşı çıkan meclis üyesini açıklayın. Ben açıklamak istemiyorum. İlçe binası alımı için 11 meclis üyesi 10 Bin TL  belirlenmiş bu çok yanlıştır. Adam başı 909 TL olmaz. " Ben meclis üyesiyim" hava atan, parti kimliği ile iş yapan, partiye uğramayan kişiler var. Bu bir haksızlıktır. İl başkan yardımcısının, kurultay delegelerinin, Belediye başkan adayınızın, ilçe yönetiminizin ne kadar verecegi, ne verdiği açıklansın. Bunlardan yüksek miktarda destek alınmalı ve bunu tüm örgüte açıklanmalıdır" diyerek İlçe başkanı Av.Zeynel Öztürk'e seslendi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum