KASIM AYI MECLİSİ 2. BİRLEŞİMİ PERŞEMBE GÜNÜ

KASIM AYI MECLİSİ 2. BİRLEŞİMİ PERŞEMBE GÜNÜ

Silivri Belediye Meclisi'nin 09.11.2023 Perşembe tarihine rastlayan Kasım Ayı Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M :

1 - Mülkiyeti belediyemize ait Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, 5729 ada, 30 parseldeki yapının çatı katının Etüt Merkezi ve Kütüphane olarak kullanılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsis edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2 - Mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazların vergi borçlarına karşılık Maliye hazinesine devir işlemi yapılmış olduğundan, tahsislerine yönelik alınan meclis kararlarının iptal edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

3 - Belediyemiz birimlerinin fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasında aktarma yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi

4 - Belediyemize ait Cumhuriyet ve Kavaklı Mahallesinde yer alan hissedarı olduğumuz parsellerdeki hisselerimizin satışı ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

5 - Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların bankaya teminat olarak gösterilmesi hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

6 - Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların satışı ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

7 - Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, 6121 ada 2 parselin kuzeyinde kalan alanın ihdas edilerek, Silivri Belediyesi adına tescil edilmesi ve ilgilisi adına satışının yapılması ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

8 - İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Belediyemiz arasındaki sağlık ile ilişkili araştırma, uygulama, skolyoz ve femoral anteversiyon taraması ile eğitimlerinin yapılmasına dair işbirliği protokolünün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

9 - Mülkiyeti belediyemize ait Çanta-Sancaktepe Mahallesi 144 ada 1 parsel sayılı taşınmazın Maliye Hazinesi adına devrinin yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

10 - Silivri İlçesi, Çanta Balaban Mahallesi 695 Ada 4-22 Parseller, 696 ada 22 parsel, 425 ada 1 parsel ile tescil alanına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

11 - Belediyemiz ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında ortak hizmet projesi gerçekleştirilmesi ile ilgili hazırlanan protokolün revize edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

12 - Belediyemiz ihtiyaçlarında kullanılmak üzere borçlanma ve borçlanma konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

 




bh98oksedavyenq0uklwtggt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.