Katma Değerli Üretimler Yapan Kuruluşların Sayısını Artırmalıyız

Katma Değerli Üretimler Yapan Kuruluşların Sayısını Artırmalıyız

Türkiye'de İşDünyası dergisinin 10'uncu sayısının tanıtımına katılan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, Türkiye’nin dünya ekonomisinde hak ettiği yerialabilmesi için katma değerli üretimler yapan kuruluşların sayısının artırılması ve üretime ağırlık verilmesigerektiğini söyledi.

Türkiye'de İşDünyası dergisinin 10'uncu sayısının tanıtımı gerçekleşti. İstanbul’da birotelde düzenlenen etkinliğe, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ile Şişli Belediye Başkanı MuammerKeskin’in yanı sıra çok sayıda sanatçı ve iş insanı katıldı. Kültür ve sanatakatkı sağlayan isimlere teşekkür sertifikalarını veren Başkan Bozkurt, “Dergiekibiyle birlikte sanıyorum bu, katıldığım üçüncü etkinlik. Artık kendimi aileden biri olarak görüyorum vedergiyi de ilgiyle takip ettiğimi söylemek istiyorum. İş dünyası için kıymetliişlere imza atan dergimizin değindiği her konu çok kıymetli ve alanında etkinisimlerle görüşüyor. Kültür-sanat ekonomisi konusunda da yine dolu dolu biriçerik hazırlamışlar. Maalesef dünyada ve  Türkiye’de zorluklarla yürüyoruz.Olabildiğince bir arada durarak, birbirimizin sorunlarına gönlümüzü açarak vebirbirimizi destekleyerek bu sorunları aşabiliriz. Türkiye’de İş Dünyasıdergisi de bu anlamda çok önemli katkılar sunuyor” dedi.

“Üretime Önem Vermeliyiz”

Türkiye’nin dünyaekonomisinde hak ettiği yeri alabilmesi için üretime önem vermesi gerektiğinedikkati çeken Başkan Bozkurt şöyle devam etti: “Bizim artık parçalanmışlıklardanbölünmüşlüklerden uzaklaşarak, Türkiye’yi bir araya toplamamız lazım. Üretmek,üretimin sürdürülebilir olması ve dünya ekonomisinde hak ettiğimiz yerialabilmek için nitelikli, artı değer yaratan, katma değerli üretimler yapankuruluşların sayısını artırmamız gerekiyor. Eğer bunu başaramazsak elimizdekikaynağın ve potansiyelin başka ülkelere aktarılmasına yol açmış olacağız. Bununiçin de sık sık bir araya gelerek bu tür toplantıları artırmalı ve işini iyiyapan insanları topluma örnek olarak sunmalıyız. Türkiye’de çok değerli işadamları var. Bu vesileyle topluma tanıtılıyorlar. Davetiniz için teşekkürediyorum, çokbaşarılı işler yapacağınıza inanıyorum. Üzerimize düşen bir şey varsa yanınızdaolduğumuzu belirtmek istiyorum.”

dajqdcs0Iuj7heygf91nuow2.jpg

yu6r8eb2czjnadvpk3hcf7aw.jpg

fc8s4rhyIejxzl9cke20mr1z.jpg

gdrpj0wvku9nhwv1c34uhqgt.jpg

dipIa6jwoxs20vew3qynlbn1.jpg

abjxmt6nczpf2skdux3hwf7o.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.