KAVALA PARK YENİDEN HİZMETTE

KAVALA PARK YENİDEN HİZMETTE

Şile’nin kültürel değerlerinden ve Tarihi Şile Feneri ile özdeşleşen ‘Kavala Parkı’ tadilat sürecinin ardından tekrar hizmet vermeye başladı.

            Şile’nin kültürel değerlerinden ve Tarihi Şile Feneri ile özdeşleşen ‘Kavala Parkı’ tadilat sürecinin ardından tekrar hizmet vermeye başladı. Şile Kaymakamı Salih Yüce, Şile Garnizon Komutanı Albay Ali Beşir, Şile Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ve Şileli hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta başta Balibey Mahallesi sakinleri olmak üzere tüm Şileliler tarihi ve kültürel değerlere her zaman sahip çıkan Belediye Başkanımız Tabakoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

            DÖRT MEVSİM YAŞAYAN ŞİLE!

            Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu her zaman dile getirdiği ve Şile için bir vizyon ortaya koyan “Dört Mevsim Yaşanabilir Şile!” sloganına uygun çalışmalarını devam ettiriyor. Şileliler; yapımı devam eden Kent Meydanı, Liman Yenileme, Ağva Sahil, Yeni Spor Merkezi ve Kültür Merkezi gibi yapılarla ‘Dört Mevsim Yaşayan Şile’ hayaline adım adım yaklaşıyor. Kültürel değeri ile Şilelilerin gönlünde taht kuran ve manzarası ile ağırladığı misafirleri kendine hayran bırakan ‘Kavala Parkı’da yapılan çalışmaların ardından artık sadece yazları değil dört mevsim hizmet veren bir konum haline geldi. 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.