Kavşak Çalışmaları Ulaşıma Nefes Aldıracak

Kavşak Çalışmaları Ulaşıma Nefes Aldıracak

Araç ve yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarınısürdüren Esenyurt Belediyesi, ilçede araç trafiğinin yoğun olduğu Balıkyolu Caddesi’ndesinyalizasyon ve kavşak çalışmalarına başladı.

İlçede trafik yoğunluğunun önüne geçmek ve kazaları en aza indirmekamacıyla çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, Sultaniye Mahallesi, BalıkyoluCaddesi’nde sinyalizasyon ve kavşak çalışmaları yürütüyor. Ekipler, meydan altgeçidinden devlet hastanesi ve Esenkent istikametlerine ulaşımını sağlamayaçalışan sürücülerin dönüş ihlali yapmaması için kavşak kollarına sinyalizasyonsistemi yerleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda yayaların ulaşımı daha güvenlive konforlu bir hale geldi.

“Araçlarınve Yayaların Güvenli Ulaşımlarını Sağladık”

Tespit ettikleri sorunlar neticesinde gerekli önlemlerialdıklarını belirten Esenyurt Belediyesi Ulaştırma Mühendisi Doğancan Aktaş,“Yapmış olduğumuz fizibilite çalışmalarıyla kavşak kollarındaki sorunlarıtespit ettik. Meydan alt geçidinden Esenkent istikametine gitmek isteyensürücülerin bu caddede dönüş ihlali yaptığı ve bu dönüşlerinde araç veyayaların güvenliğini olumsuz etkilediğini gözlemledik. Yaptığımız orta refüj imalatınınardından kavşak kollarına yerleştirdiğimiz sinyalizasyon sistemiyle araçlarınve yayaların güvenli ulaşımlarını sağladık. Asfalt yüzeyinin altınayerleştirdiğimiz manyetik sensör sinyalizasyon sistemi kavşak kollarındakiyoğunluğu kendisi hesaplamakta ve uygun düzeyde tepki vermektedir.” dedi.

90hqb1v3tnrkigsyxu7maeyI.jpg

bkmn0m18Igy7ahcqbgdyie2j.jpg

upmkdn3gtnbgvla7je5hwqsc.jpg

klxeurivsvyjqh834whz5mem.jpg

bneg45jzervxga0mhhn1dkk9.jpg

5jjarklvzeedagcIxnp4skqh.jpg

re8kIocvsa5tjtewzcg1kflz.jpg

Is7dcbp1msyrwuxl5gqamxyn.jpg

dmwgwuje9otvlhbmdrjcnfyv.jpg

hjt6bdd3w5zcgnktfymfpq1c.jpg

e0i3uqhnayfvbxsud1gvzsrj.jpg

z87ihxsyjsqdb0zIeduaplvm.jpg

zqrodqak2ecsh8cwvs31zk6w.jpg

wprducx3svfi9wtfyja8eaqt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.