Kavşak Çalışmalarıyla Trafik Yoğunluğu En Aza İndiriliyor

Kavşak Çalışmalarıyla Trafik Yoğunluğu En Aza İndiriliyor

Esenyurt Belediyesi,trafik yoğunluğunu azaltmak, olası kazaları önlemek amacıyla Nazım HikmetBulvarı ile Hacı Bayram Veli Caddesi’nin kesiştiği noktadaki sinyalizasyon veyeni kavşak çalışmalarını tamamladı. 

 

İlçede trafik yoğunluğunun önüne geçmek ve kazaları enaza indirmek amacıyla İBB ile çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, iki caddeninkesiştiği kavşakta başlattığı sinyalizasyon çalışması yürüttü. Trafik akışınınen yoğun olduğu bölgelerden biri olan Nazım Hikmet Bulvarı’nda yapılan çalışmaile E-5 ve çevre yoluna daha sağlıklı bir çıkış yapılabilmesi için kavşağa Udönüşü de eklendi. Yapılan çalışma sonucunda kavşak daha kullanışlı bir halegetirildi.

 

“Başkanımızın Talimatı ile U Dönüşü Eklendi”

 

Esenyurt Belediyesi Yol Planlama ve Trafik Şefi YakupMehmetçik, “Burada daha önce kontrolsüz bir kavşak vardı. Bundan dolayı sık sıkkazalar meydana geliyordu. Bu kazaları önlenmek amacıyla İBB ile koordineli birşekilde sinyalize bir kavşak çalışması yaptık. Belediye Başkanımızın mahalleyiziyareti esnasında vatandaşların, E-5 ve çevre yoluna doğru çıkış yapamadıklarıiçin yeni bir yol talepleri oldu. Başkanımızın talimatı üzerine kavşağınilerisine bir U dönüşü eklenerek kavşak daha kullanışlı bir hale getirildi”dedi.

wly2coujazao4I6erycv7xdh.jpg

ofbqtlt8cduyz7oex5xsp3ca.jpg

gswr82xmsbu6jiefgfklhtmy.jpg

wwcbou3a9xn8vfe7my20bk6y.jpg

l2jqtmm05tgspo4fgpvku8jz.jpg

0upbkfrxio9gv6lmnyddjfwg.jpg

vtjth4jummudhqkqxikx7rl8.jpg

qre3wevr15dhkll4sfnIyoh7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.