Kazakistanlı iş kadınları Ataşehir'de

Kazakistanlı iş kadınları Ataşehir'de

Kazakistan’ın Aktöbe Eyalet Milletvekili Kulshat Massalimova ile Kazak İş Kadınları Derneği Grubu iş gezisi kapsamında Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başta kamu kuruluşları olmak üzere ilçe belediyelerini ziyaret eden heyet bu kapsamda Ataşehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ataşehir Belediyesi’nin kadınlara ve gençlere yönelik eğitim merkezi olan Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi ile Ataevleri’ni gezen heyet belediyenin hizmetleri ve birimleri hakkında İlhami Yılmaz ve birim merkezleri sorumlularından bilgi aldı.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, heyete teşekkür etti. Ataşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuk milletvekiline ve kadın iş grubuna bilgi veren İlhami Yılmaz, Ataşehir’in özellikle kadınlara ve gençlere yönelik birçok alanda projeler ve eğitimler verdiğini ve Ataşehir için güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Misafirperverliğinden dolayı Ataşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Aktöbe Eyalet Milletvekili Kulshat Massalimova, “Farklı alanlardaki iyi uygulamaları birlikte tecrübe edinip sonrasında ise iki ülke arasında iş birliği kurulması amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret bizim için çok anlamlı ve verimli geçti. İki ülke arasında oluşturulacak her türlü projenin gelişmesi ve ilerlemesi için çalışmalar yapılmasını arzu ediyoruz. Ataşehir Belediyesi’nin özellikle kadınlar ve gençler için uyguladığı projeleri biz de kendi ülkemizde geliştirmek ve uygulamak için çalışacağız” dedi.

Heyete Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar ile ASO Company Yönetici Ortağı ve Profesyonel İş Kadınları Derneği Başkanı Aylin Satun Olsun da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.