KEÇİÖREN EVCİL HAYVANLAR PARKI BAŞKENTLİ MİNİKLERİ AĞIRLIYOR

KEÇİÖREN EVCİL HAYVANLAR PARKI BAŞKENTLİ MİNİKLERİ AĞIRLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli minikleri Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'nda misafir etmeye devam ediyor.Kent genelindeki çeşitli okullardan gelen minikler, öğretmenleri ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri eşliğinde hayvanlarla iç içe bir gün geçirme imkânı buluyor.

 

“BAŞKENTİN BEŞ BEYAZI” MİNİKLERLE BULUŞTU

Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı'nda düzenlenen etkinliklerde çocuklar, hayvanlarla daha yakın temas kurarken hayvanlar hakkında da bilgi sahibi oluyor.

Ankara’nın sembolleri arasında yer alan endemik türe sahip Ankara tavşanı, Ankara keçisi, Ankara güvercini, Ankara kedisi ve Ankara arısı da Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenen“Başkentin Beş Beyazı”adlı tiyatro oyunuyla miniklere tanıtılıyor.

“AMACIMIZ ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİNİ KAZANDIRMAK”

Hayvan haklarına duyarlılığı artırmak ve bilinçlendirerek farkındalık oluşturmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Aydın Kayalı,“Amacımız çocuklara hayvan sevgisini kazandırmak ve farklı türden hayvanları gösterip bunlara yakından temas edebilmelerini sağlamak”dedi.

 

zn8Ihsrtjhepguedc2b4urwz.jpg

latz8rw4hbg52podbmin7qsx.jpg

9mud3slagzq6vnqwnbvxsfcx.jpg

vc2dr0txn7khlzam1zaesmib.jpg

auvkxs7jrdacpgq0htmnuoez.jpg

l1g9hwlherqkdjrwxb8vzxmp.jpg

hmm0wctg5yfkyvvdeetcaz7a.jpg

2j7pw5mkilys9v4b0xyuetox.jpg

fm5yogk7wdxpkbrv3zI06vt8.jpg

wmgpkbra96Iclr1nazsyft4e.jpg

sddmocklncyhabgkzxev3maf.jpg

byIqqo4hhdrzwz2t1ujnmes0.jpg

a5kvo0nxociqpk2y7wjq6gsf.jpg

monbzIzrw4susk3hn7168x5t.jpg

hy4wik6gkz2fag3wocflczvb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.