Kemal Ararat Koşusu'nu Mister Win kazandı

Kemal Ararat Koşusu'nu Mister Win kazandı

3 yaşlı safkan Arap atlarının start aldığı koşu, 1400 metre mesafe çim pistte gerçekleştirildi.

2022 yılı Kemal Ararat Koşusu'nu, Mahmut Bilgiç'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Mehmet Yalçın tarafından antrene edilen kır erkek tay Mister Win (Kaizbert - Tumbulhaber / Haberbatur) aprantisi Ercan Çankaya ile kazandı.

Yarışta ikinciliği, Erlikhan (Sultan de Faust - Mahiyekaya / Tunabeyi) elde ederken, Black Iron (Sultan de Faust - Nargüzeli / Yavuzca) üçüncü, Gönül Eri (Uluer - Gönül Yarası / Nevzatbey) dördüncü ve Kurtoba (Kaizbert - Filfil / Kırımhan) ise beşinci olarak Kemal Ararat Koşusu'nu tamamladı.

Koşunun galibi Mister Win için bitiriş derecesi 1.32.38 olurken, farklar Burun - 2 Boy - Boyun - 1,5 Boy  şeklinde sonuçlandı.

Kemal Ararat

1938 yılında Malatya'da doğan Kemal Ararat, At Yarışı Yazarları Derneği'nin ilk başkanı ve kurucu üyelerindendir. Türk basınının önemli şahsiyetlerinden biri olan Kemal Ararat'ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile saygı ve rahmetle anıyoruz.

vayslvej9jkomnr2hyce0zqx.jpg

e285jsbdiIwymefzmxvbkaak.jpg

h8pldwy5bdzpjno29xbIsjhx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.