Kemal Kılıçdaroğlu neye uğradığını şaşırdı!

Kemal Kılıçdaroğlu neye uğradığını şaşırdı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Reyhanlı'da yaptığı incelemeler esnasında izdiham yaşandı. Dertlerini anlatmak için Kılıçdaroğlu'nun yanlarına gitmek isteyenler bir anda CHP liderinin etrafını sardı.

Kılıçdaroğlu, 46 kişinin hayatını kaybettiği Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde incelemelerde bulundu. İlçe merkezinde, enkaz alanlarını gezen Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri de eşlik etti. Gezi esnasında bazı vatandaşlar, "AK Parti istifa" sloganları attı. Belediye Başkanı ile de bina önünde görüşen Kılıçdaroğlu, başkanın birlik-beraberlik mesajı sözlerine, "Buraya birlik beraberlik mesajı vermek için geldim." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU GERİ DÖNMEK ZORUNDA KALDI

İkinci patlamanın meydana geldiği PTT binası önünde foseptik çukurunda ceset olduğu şüphesi üzerine vatandaşlar buraya akın etti. Polis ile vatandaş arasında arbede yaşandı. Bu sırada Kılıçdaroğlu patlamanın meydana geldiği caddeye giriş yaptı. PTT önünde bir süre bekleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, izdiham nedeniyle konuşma yapamadan geniş güvenlik önlemi üzerine geri dönmek zorunda kaldı.

"SİYASET YAPMAYA GELMEDİM"

Kılıçdaroğlu, "Buraya siyaset yapmaya gelmedim. Reyhanlı halkına başsağlığı dilemeye geldim. Onlara 'Geçmiş olsun' dileklerimi iletmeye geldim. Bugün siyaset günü değildir. Reyhanlı halkının acıları var. Acıları çok taze. Gazeteci arkadaşlar, sizden özellikle istirham ediyorum; bugün siyaset yapmak için değil, halkla buluşmak, onlara dinlemek için geldim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.