Kemer çiçekleriyle göz kamaştıracak 50 bin adet petunya toprakla buluştu

Kemer çiçekleriyle göz kamaştıracak 50 bin adet petunya toprakla buluştu

Antalya  Büyükşehir Belediyesi turizmin göz bebeği Kemer’de sezon hazırlık çalışmalarına başladı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kemer’i çiçeklerle donatırken, Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri de süs havuzlarında temizlik çalışması yaptı.

 

Kemer’de turizm sezonu öncesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, turizmin gözde  ilçesi Kemer’i çiçeklerle donatıyor. Kemer Atatürk ve Demokrasi Bulvarı’na ekipler tarafından 50 bin adet Petunya dikimi yapıldı. Kemer, yaz sezonunda yine çiçekleriyle göz kamaştıracak.

Süs Havuzlarına Temizlik

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri de turizm sezonuna hazırlık çalışmaları kapsamında Liman Caddesi üzerinde bulunan süs havuzlarında temizlik yaptı. Ekipler koku oluşmaması ve yosunlaşma olmaması için havuz temizliği kapsamında klorlama, dezenfekte ve fileleme çalışması gerçekleştirdi.

uzhqpqdcnfojismv819kbset.jpg

calkaplr1vxthg8ud95mfbfe.jpg

9qzxkl5duhvttc4i0m8jn1sw.jpg

ddazr6ohcylzv9rxfvpgujl0.jpg

jlcax3zws5yrebyenxrt0ngv.jpg

8oprmellwrsvzktkdfbtemhf.jpg

0eyhatgapz3jv1nfob92dwyf.jpg

Iswudmtrvp1jiarcfb89lq2g.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.