KENAN NURİ NEHROZOĞLU İÇİN TBMM’DE TÖREN DÜZENLENDİ

KENAN NURİ NEHROZOĞLU İÇİN TBMM’DE TÖREN DÜZENLENDİ

Yaşamını yitiren eski Mardin Milletvekili Kenan Nuri Nehrozoğlu için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi. Törene, Nehrozoğlu Ailesi, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet...

Yaşamını yitiren eski Mardin Milletvekili Kenan Nuri Nehrozoğlu için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi. Törene, Nehrozoğlu Ailesi, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birçok siyasi isim katıldı.

Eski Halkçı Parti Mardin Milletvekili Kenan Nuri Nehrozoğlu, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında dün yaşamını yitirdi. Nehrozoğlu için bugün TBMM’de tören düzenlendi.

Törene, Nehrozoğlu Ailesi, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel’in yanı sıra siyasi isimler de katıldı.

Nehrozoğlu’nun naaşı, Kocatepe Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında, memleketi Mardin Midyat’ta yarın toprağa verilecek.

Nehrozoğlu, 1983'te Halkçı Parti’den seçilerek TBMM’de 17. Dönem Mardin milletvekili olarak görev yapmıştı.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.