"KE"Nin 20. Sayı Konukları Erendiz Atasü ve Gülten Akın

"KE"Nin 20. Sayı Konukları Erendiz Atasü ve Gülten Akın

Kartal Belediyesi tarafından 2 aylık periyotlarla çıkarılan edebiyat, kültür, sanat, dergisi "KE", Türk edebiyatının iz bırakmış isimlerini sayfalarına taşımaya devam ediyor.

Derginin 20. sayı konukları yazın dünyasının yaşayan isimlerinden Erendiz Atasü ile 14 Kasım 20215'te hayatını kaybeden şiirin "incelikli, duyarlı, kucaklayıcı" isimlerinden Gülten Akın. 

Erendiz Atasü üzerine gerçekleştirilen yazı ve söyleşilerde Nilgün Çelik, Elif Derviş, Neşe Aksakal, Meliha Yıldırım ve Tuğba Eren isimleri okurları selamlarken, Pelin Taşkesen'e ait Erendiz Atasü illüstrasyonu ise renkli ve keyifli bir görsel sunuyor.

Ek dosya niteliğinde bulunan Gülten Akın çalışmaları Ayça Erdura, Betül Dünder, Buket Düzgen, Çiğdem Sezer, Nalan Çelik ve Pelin Şanlı Türgen'e ait.

"KE"nin dosya dışı çalışmaları ise Haydar Ergülen, Kadir Aydemir, Hatice Günday Şahman, Ayfer Karakaş, Gülser Kut Arat, Özlem Şan, Oya Uysal, Yonca Yaşar, Saniye Kısakürek, Barış Yıldırım, Yonca Tandoğan, Ömer Turan, Serkan Türk, Arife Kalender, Kadir İncesu, Elif Hopyar, Gülşah Kabal, Gönül Demircioğlu, Nuray Elçin, Rabia Çelik Çadırcı, Ercan y Yılmaz, Abdullah Ezik, Turgay Kantürk, Zeki Altın, Mertcan Karacan, Havva Yılmaz, Alptuğ Topaktaş, Beyhan Dağcı ve Saba Duran'dan oluşuyor.

Derginin önceki sayılarında yer alan "Kitaplar Arasında" başlıklı sayfası, yeni çıkan eserleri bu sayıda da tanıtmaya devam ediyor.    

kenin-20-sayi-konuklari-erendiz-atasu-ve-gulten-akin.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.