Kerimoğlu'dan 'Sezen Aksu'ya destek

Kerimoğlu'dan 'Sezen Aksu'ya destek

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu , ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen ifadeler nedeniyle tepkilere maruz kalan sanatçı Sezen Aksu'ya destek verdi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile birlikte çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e…” ifadeler nedeniyle bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılanmış ve hedef gösterilmişti.

 Cumhur Haber'den Bülent Çavuş'un haberine göre, Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu, hedef gösterilen Sezen Aksu’ya sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulundu.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu'' Bu ülkenin değeri, kalemi, sesi, ozanı, sanatçısıdır #SezenAksu Hepimizde iz bırakmayı başarmış, şarkıları dilden dile dolaşmış Sezen Aksu’ya yapılan çirkin saldıraları kınıyorum. ''  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.