KESKİN: “BU KOKUŞMUŞ DÜZENİ MİLLET İTTİFAKI VE BAY KEMAL DEĞİŞTİRECEK"

KESKİN: “BU KOKUŞMUŞ DÜZENİ MİLLET İTTİFAKI VE BAY KEMAL DEĞİŞTİRECEK"

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi Sosyal Yardım Lansmanı’nda; “Hemen her alanda çöküş, artan ve derinleşen yoksulluk, ekonomik buhran altında ezilen yurttaşlarımız, gaflet içindeki iktidar sahiplerinin umurunda bile değil.

Şişli Belediyesi Sosyal Yardım Lansmanı, bugün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlendi. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Onursal Adıgüzel, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, milletvekilleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve Şişli’de yaşayan yurttaşlar katıldı.

Programda konuşan Muammer Keskin, şunları söyledi:

“BU DÜZEN MUTLAKA DEĞİŞECEK:

16 Mayıs 1919’da Atatürk’ün evinden Mustafa Kemal’i Samsun’a uğurlaya; kuruluşun, kurtuluşun, birinci yüzyılın ateşinin yakıldığı yerdir Şişli. Ve şimdi Şişli, ikinci yüzyılın eşiğinde; yarının Türkiye’si için bir araya gelenler ve milletin sesi, gönlümün Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yoldaş olmaktan onu duyduğumu iletmek istiyorum.

Özellikle son 20 yılda adalete susadık, demokratik yönetime hiç olmadığı kadar açız. Bir ülke demokrasiden uzaklaşırsa, bir ülkede adaletin terazisi bozulursa sonuç, hepimizin gördüğü gibi ortada. Hemen her alanda çöküş, artan ve derinleşen yoksulluk, ekonomik buhran altında ezilen yurttaşlarımız, gaflet içindeki iktidar sahiplerinin umurunda bile değil. Kaynamayan tencereler, boş tabaklar, ete, süte hasret sofralar onların derdi değil. Yetersiz beslendiği için büyüyemeyen çocuklarımız, parasızlıktan öğün atlatan gençlerimiz, emekli maaşıyla açlığa mahkûm edilen büyüklerimiz ve düşünün ki birileri nereden geldiği belli olmayan paralarla yat alacak, kat alacak, uçak alacak ama servetine servet katacak ama aynı zamanda milyonlarca kişi sofrasında et görmeyecek. Açlık sınırının altında ezilecekler. Bu hak mı, bu reva mı? Bunu size sormak isterim. Birileri yalana, talana doymayacak ama milyonlarca kişi, ekmeği bile iki kere düşünerek almak zorunda kalacak. Yine soruyorum, bu hak mı, bu reva mı? Hiç kimse ama hiç kimse en küçük şüphe duymasın ki, bu düzen mutlaka değişecek. Bu vahşi düzen önce insan diyenler, hak temelli hizmet diyenler, hak, hukuk, adalet diyenler değiştirecek.

BU KOKUŞMUŞ DÜZENİ MİLLET İTTİFAKI VE BAY KEMAL DEĞİŞTİRECEK: Bu kokuşmuş düzeni her kesimden demokrasi yanlıları, Millet İttifakı’nın çok kıymetli paydaşları ve Bay Kemal değiştirecek. Bugün mevcut iktidarın yoksulları ezmesine göz mü yummalıydık, boş mu durduk? Elbette ki hayır. Genel Başkanımızın çağrısıyla halkın belediyeleri olarak durumdan vazife çıkardık.  İktidarın yapamadıklarını yaptık. İktidarın umursamadığı milyonlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettik. Çünkü biz haktan yanayız. Hak temelli hizmet için varız. Çünkü biz millet için buradayız. Özellikle sosyal desteklerde Şişli’den, İstanbul’dan Türkiye’nin her yerinde destan yazmaya devam ediyoruz.

 

KESKİN: “BU KOKUŞMUŞ DÜZENİ MİLLET İTTİFAKI VE BAY KEMAL DEĞİŞTİRECEK"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.