KILIÇDAROĞLU: "CHP GELİYOR SEVGİLİ GENÇLER"

KILIÇDAROĞLU: "CHP GELİYOR SEVGİLİ GENÇLER"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada “CHP gelirse ne olacak” etiketiyle görüş beyan edenlere, “CHP gelirse ne olacak değil, CHP geliyor sevgili gençler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada “CHP gelirse ne olacak” etiketiyle görüş beyan edenlere, “CHP gelirse ne olacak değil, CHP geliyor sevgili gençler. Sizden hayat enerjinizi çalanların inadına, benim önceliğim hayat enerjinizi geri vermek olacak. Çok parlak, çok yaratıcı, çok eğlenceli, çok zengin ve çok özgür bir dönem sizi bekliyor” dedi.

Twitter’da bugün “CHP gelirse ne olacak” etiketi gündem oldu. Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medyada hesabında “CHP gelirse ne olacak” etiketiyle bir paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımışöyle:

“CHP gelirse ne olacak değil, CHP geliyor sevgili gençler. Sizden hayat enerjinizi çalanların inadına, benim önceliğim hayat enerjinizi geri vermek olacak. Çok parlak, çok yaratıcı, çok eğlenceli, çok zengin ve çok özgür bir dönem sizi bekliyor! Geliyor gelmekte olan” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.