KILIÇDAROĞLU: "DİKTATÖRLERİ GÖNDERECEĞİZ "

KILIÇDAROĞLU: "DİKTATÖRLERİ GÖNDERECEĞİZ "

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Çeşme ilçesinde halka seslenirken “Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz. Sandık gelecek, diktatörleri göndereceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı , Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Çeşme ilçesinde halka seslenirken “Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz. Sandık gelecek, diktatörleri göndereceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Çeşme Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı Açılış Töreni’nde konuştu. Kılıçdaroğlu, meydanları bir kentin enerjisini boşalttığı yerler olarak tanımladı ve Cumhuriyet Meydanı’nın daha işlevsel hale getirilmesini son derece değerli bulduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“HARCANAN HER KURUŞUN HESABINI MİLLETE VEREN YENİ BİR SİYASET ANLAYIŞIYLA YOLA ÇIKTIK”

"Şundan herkesin emin olmasını isterim. Az önce küçük bir film izledik, altında o yatırımın kaç liraya yapıldığını da gösteriyordu. Dolayısıyla harcanan her kuruşun hesabını millete veren yeni bir siyaset anlayışıyla yola çıktık. Kentler için meydanlar çok önemlidir. Büyük kentlerde, özellikle İstanbul’da büyük meydanları bulamazsınız, var olan meydanları da ya sınırladılar ya kısıtladılar, dar bir alana sıkıştırdılar. Meydan varsa da oralarda insanların toplu olarak gösteri yapmasına da engel oldular. Oysa meydanlar bir kentin enerjisini boşalttığı yerlerdir. Meydanlarda insanlar gezerler, oynarlar, sohbet ederler, meydanlara bakan kafelerde otururlar. O nedenle bu meydanın yeniden gözden geçirilerek daha işlevsel hale getirilmesi son derece değerlidir.

“OY VERECEKSİNİZ KİÖZGÜRCE ELEŞTİREBİLESİNİZ”

Bütün amacımız Türkiye’ye huzuru getirmek, emin olun bütün hedefim Türkiye’ye huzuru getirmek. Öyle bir siyaset anlayışını hayata geçireceğiz ki yapacağınız her eleştiri karşılığında, Allah’ın izniyle bizim iktidarımızda diyeceksiniz ki ‘Hiç kimse sabahın köründe gelip benim kapımı basmayacak’. Eleştiriyi özgürce yapacaksınız, biz de siyasetçiler olarak bu eleştirileri dikkate alacağız. Sizden oy istememin temel nedeni o, oy vereceksiniz ki özgürce eleştirebilesiniz. Oy vereceksiniz ki rahatlıkla gezebileceksiniz. Gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz.

“CUMHURİYET’İN 100. YILINDA CUMHURİYET’İMİZİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Gazi Mustafa Kemal der ki ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’. Yani Cumhuriyet’in olduğu bir ülkede kimse kendisini yalnız ve kimsesiz hissetmesin. Bunun için güçlü bir sosyal devlet inşa edeceğiz. Türkiye’de kim olursa olsun kimliği, inancı, yaşam tarzı… Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel ve görkemli bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Ahdim vardır, Cumhuriyet’in 100. yılında güzel Cumhuriyet’imizi gerçek anlamda demokrasiyle taçlandıracağız. Sizden sadece bir şey istiyorum, sabır istiyorum sizden. Sabırla bekleyin. Tahrik edebilirler, sokağa inmenizi sağlamak için tahrik edebilirler. Çatışma kültürünü öne çıkarabilirler. Hepimiz sakin olacağız, sandığı bekleyeceğiz. Sandık gelecek, diktatörleri göndereceğiz ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.

“BU KARDEŞİNİZ SİZİN İÇİN GÜNÜN 24 SAATİÇALIŞIYOR”

Keyifli, huzur içinde bir tatil yapın ama sakın unutmayın; bu kardeşiniz sizin için günün 24 saati çalışıyor, çalışacağım. Ülkemi, insanlarımı seviyorum. Hangi yaşam tarzını benimserse benimsesin bu ülkenin insanlarına hizmet etmek benim görevimdir, bunu yapacağız. Dostlarımızla beraber iktidar olacağız ve yeni bir Türkiye’yi, herkesin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.