Kılıçdaroğlu 'İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar'

Kılıçdaroğlu 'İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu'nun tek aday olduğu İstanbul İl Başkanlığı 37. Olağan İl Kongresi'nde konuştu

CHP İstanbul İl Başkanlığı 37. Olağan İl Kongresi başladı. Delegeler, sabah erken saatlerden itibaren kongrenin yapılacağı Haliç Kongre Merkezi'ne gelmeye başladı. CHP İstanbul İl Başkanlığı, kongrenin sloganı 'İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar' olarak belirledi.

Kongre için merkezin açık hava etkinlik alanında 6 bin kişi kapasiteye sahip dev kompleks kuruldu. Katılımcılar, bu komplekste ağırlanıyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu'nun tek aday olduğu İstanbul İl Başkanlığı 37. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Türkiye'nin 5 temel sorunu olduğunu, bunların da 4 ayaklı stratejiyle aşılacağını belirten Kılıçdaroğlu, özellikle ekonomi konusunda Hatay Valiliği önünde kendini yakan baba üzerinden hükümeti eleştirdi.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "İnsanlığını yitiren insana üzülüyorum. Ve bir kadın bunu söyleyen. Evlat nedir biliyor mu acaba? Anne baba nedir biliyor mu acaba? Evlilikteki sorumluluğu biliyor mu acaba? Çocuğuna bayramda kola almak için borç para alıp... Bir babanın ruhunda yarattığı derin fırtınaları biliyor mu acaba?" dedi.

equ4r7fwsaa-dhm.jpgequw9ukxyaa-njj.jpgequxagdxsaabdjr.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.