KILIÇDAROĞLU, KADIN VATMANIN KULLANDIĞI METROYA BİNDİ

KILIÇDAROĞLU, KADIN VATMANIN KULLANDIĞI METROYA BİNDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı’nın Bahariye ve Masko istasyonlarını açtıktan sonra

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı’nın Bahariye ve Masko istasyonlarını açtıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerle iki durak boyunca metro yolculuğu yaptı. Kadın vatmanla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, duraklarda bekleyen vatandaşları selamladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'un fethinin 568'inci yıl dönümü dolayısıyla geldiği İstanbul'da İBB tarafından yapımı tamamlanan Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı’nın Bahariye ve Masko istasyonlarını açtı. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu daha sonra, törene katılanlarla birlikte Bahariye İstasyonu’na geçti. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet perona indi. Yeni hizmete giren vagon önünde fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kadın vatman ile sürücü bölümünde bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun Bahariye’den başlayan, Masko İstasyonu’ndan geçen yolculuğu, İkitelli Sanayi İstasyonu’nda son buldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.