KILIÇDAROĞLU: MİLLET İTTİFAKI'NA OPERASYON YILIYOR

KILIÇDAROĞLU: MİLLET İTTİFAKI'NA OPERASYON YILIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakını dağıtmak için Saray ve çevresi, bürokrasinin bazı unsurlarını kullanarak operasyon yapıyor"

İYİ Parti'nin FETÖ ile ilişkilendirilmeye çalışılarak dağıtılmaya çalışıldığını, ittifakın dağıtılması amacıyla CHP üzerinden de oyunlar oynanmaya çalışıldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Belli kişileri finanse ederek ‘Ayrı bir parti kurdurtabilir miyiz?’ diye bir çaba var. Belli kişilere teklif götürdüklerini biliyorum" dedi.
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakını dağıtmak için Saray ve çevresi, bürokrasinin bazı unsurlarını kullanarak operasyon yapıyor" dedi. İYİ Parti'nin FETÖ ile ilişkilendirilmeye çalışılarak dağıtılmaya çalışıldığını, ittifakın dağıtılması amacıyla CHP üzerinden de oyunlar oynanmaya çalışıldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Belli kişileri finanse ederek ‘Ayrı bir parti kurdurtabilir miyiz?’ diye bir çaba var. Belli kişilere teklif götürdüklerini biliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, Karar TV'nin Youtube canlı yayınında, gazeteciler Taha Akyol ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtlayarak, İzmir Depremi, ABD seçimleri, Fransa'ya yönelik boykot kararı, erken seçim çağrısı, Millet İttifakı ve ekonomiye ilişkin değerlendirmeler yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"528 HANENİN YILLIK KİRASI İZMİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KARŞILANACAK"

İzmir depreminde 172 hane çöktü. 356 hane de oturulamayacak durumda. 528 hanenin evlerine yerleşme imkânı yok. İzmir Belediyemize söyledim, bu hanelerin her birine tek tek konut bulunacak. Bir yıl boyunca kiraları belediye tarafından karşılanacak. Eşya desteği de verilecek.

“SARAY VE ÇEVRESİ OPERASYON YAPIYOR”

Millet İttifakı'nı dağıtmak için Saray ve çevresi, bürokrasinin bazı unsurlarını kullanarak operasyon yapıyor. Belli kesimler ya da kişiler üzerinden çalışarak belli kurumalara ciddi paralar teklif ederek, ittifakı bozmak istiyorlar. Buna karşın ittifak üzerinde ‘İYİ Parti’yi dağıtabilir miyiz’ bunun üzerinde durdular. Buradan da beklediklerini bulamadılar. FETÖ’nün bir numaralı unsurları zaten kendileri.

“BİZİM ÜZERİMİZDE DE OYNAMAYA ÇALIŞTILAR”

Bizim üzerimizden de oynadılar, Oynamaya çalıştılar. Kendi medyalarında havuz medyasında yazılanların etkisi olmadığını gördüler. ‘O zaman biz CHP’lilerin okudukları medya üzerinden bir şey yapabilir miyiz?’ diye düşündüler. Bu medyalara 'Bizi eleştirin ama Kılıçdaroğlu’nu ve CHP’yi de eleştirin' dediklerini biliyorum. Buradan da istedikleri sonuçları alamayacaklar. Çünkü biz haklıyız.

"AYRI PARTİ KURDURTABİLİR MİYİZ DİYE ÇABA VAR"

Üçüncü bir şey denediler; ‘Geçmişte ittifakın içinde bulunanlara ayrı parti kurdurtabilir miyiz?’ diye. Belli kişileri finanse ederek ‘Ayrı bir parti kurdurtabilir miyiz?’ diye bir çaba var. Belli kişilere teklif götürdüklerini biliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.